Редактор: e-mail: Кадър бТВПри всички случаи затварянето на държавата ще се отрази

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВПри всички случаи затварянето на държавата ще се отрази
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Правителството не може да се справи и с третата вълна на вируса

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

При всички случаи затварянето на страната ще се отрази върху изборната интензивност на изборите. Администрацията не е подготвена за избори с много по-голям брой карантирани лица, тъй като ние нямаме визия какъв е протокола, по който ще работят ръководещите и при какъв % от тези, които са карантинирани, по какъв начин ще бъде осъществено тяхното гласоподаване. Защото, в случай че хората са доста повече, а екипите са малко, знаем, че това значи, че някои ще бъдат лимитирани и няма да имат тези конституционни права да гласоподават. Това, което се случи с българите, живеещи в чужбина, мисля, че можеше да бъде решен казусът с опцията за чужбина да се гласоподава по пощата, както го направиха в прилежаща Румъния. Има една неспособност държавното управление да се оправи и с третата вълна на вируса. Не са увеличени леглата в лечебните заведения, не са построени коронавирус лечебни заведения и така нататък

Това сподели водачът на " Републиканци за България " Цветан Цветанов в предизборния спор в " Тази заран " по бТВ.

За акцията ни разполагаме общо с 1 милион $. Тези пари ще са задоволителни да стигнем до гласоподавателите. В тази сума влиза и дарението от господин Павел Вълнев. Аз се повеждам консултант и съветник на господин Вълнев за съответните райони. В момента не съм в неплатен отпуск. Г-н Вълнев не е поставял условия по какъв начин да се изразходват средствата за акцията, добави Цветан Цветанов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР